Economisch gezien draait de discussie nu rond de vraag welke vorm het herstel in de Verenigde Staten gaat aannemen. Sommige economen durven nu weer hardop van een V-vormig herstel spreken.

In dat verband gaan de werkloosheidscijfers van volgende vrijdag belangrijker dan ooit worden. Die gaan namelijk moeten aangeven dat nu ook de arbeidsmarkt vlakbij een bodem is.

In stilte wordt gehoopt dat het jobverlies gaat gestabiliseerd zijn of alleszins toch veel lager uitgekomen dan algemeen wordt aangenomen.

Economisch gezien draait de discussie nu rond de vraag welke vorm het herstel in de Verenigde Staten gaat aannemen. Sommige economen durven nu weer hardop van een V-vormig herstel spreken. In dat verband gaan de werkloosheidscijfers van volgende vrijdag belangrijker dan ooit worden. Die gaan namelijk moeten aangeven dat nu ook de arbeidsmarkt vlakbij een bodem is. In stilte wordt gehoopt dat het jobverlies gaat gestabiliseerd zijn of alleszins toch veel lager uitgekomen dan algemeen wordt aangenomen.