De zwakke Europese landen wilden meer steun van rijkere landen, daar kwam de korte inhoud van meeting eigenlijk op neer. Griekenland kreeg die extra steun, Ierland niet.

De Griekse premier George Papandreou wees er op dat zijn land alle mogelijke inspanningen heeft gedaan om de economie meer leefbaar te maken. De crisis heeft zijn land echter bijzonder hard geraakt.

De eigen inspanningen volstaan volgens George Papandreou dan ook niet. Griekenland heeft behoefte aan Europese beslissingen en dan meer bepaald sterke Europese beslissingen. Ierland stelde zich hardnekkig op wat de vennootschapsbelasting betreft en kreeg dan ook geen lastenverlaging.

De zwakke Europese landen wilden meer steun van rijkere landen, daar kwam de korte inhoud van meeting eigenlijk op neer. Griekenland kreeg die extra steun, Ierland niet. De Griekse premier George Papandreou wees er op dat zijn land alle mogelijke inspanningen heeft gedaan om de economie meer leefbaar te maken. De crisis heeft zijn land echter bijzonder hard geraakt. De eigen inspanningen volstaan volgens George Papandreou dan ook niet. Griekenland heeft behoefte aan Europese beslissingen en dan meer bepaald sterke Europese beslissingen. Ierland stelde zich hardnekkig op wat de vennootschapsbelasting betreft en kreeg dan ook geen lastenverlaging.