Met name op Wall Street kunnen de technologiebedrijven met tegenvallende resultaten komen, wat op het algemeen sentiment zou kunnen wegen.

Daarbij wordt uiteraard op de eerste plaats naar Apple gekeken, dat in tegenstelling tot de meeste andere technologiebedrijven al twee kwartalen op rij met zwakke cijfers heeft uitgepakt.

Maar niet alleen Apple zou kunnen ontgoochelen, ook wat andere technobedrijven zijn de verwachtingen allesbehalve hooggespannen.

Omar Aguilar, chief investment officer equities bij Charles Schwab Corporation, is van mening dat de resultaten van de technologiebedrijven het effect van de zwakke Europese bedrijven zullen voelen. Hij verwacht dat cijfers van de techno's zowat 1,10% onder het niveau van vorig jaar zullen liggen.

Met name op Wall Street kunnen de technologiebedrijven met tegenvallende resultaten komen, wat op het algemeen sentiment zou kunnen wegen. Daarbij wordt uiteraard op de eerste plaats naar Apple gekeken, dat in tegenstelling tot de meeste andere technologiebedrijven al twee kwartalen op rij met zwakke cijfers heeft uitgepakt. Maar niet alleen Apple zou kunnen ontgoochelen, ook wat andere technobedrijven zijn de verwachtingen allesbehalve hooggespannen. Omar Aguilar, chief investment officer equities bij Charles Schwab Corporation, is van mening dat de resultaten van de technologiebedrijven het effect van de zwakke Europese bedrijven zullen voelen. Hij verwacht dat cijfers van de techno's zowat 1,10% onder het niveau van vorig jaar zullen liggen.