Euro valt terug onder 1,31 dollar

Op de valutamarkten werd de opmars van de euro onderbroken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3071 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,826%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud- en olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1744,10 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers op woensdagavond.

Euro valt terug onder 1,31 dollarOp de valutamarkten werd de opmars van de euro onderbroken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3071 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,826%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud- en olieprijs lagerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1744,10 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers op woensdagavond.