De Britse grondstoffengroep Johnson Matthey maakte vanmorgen tegenvallende resultaten bekend en dat bleef uiteraard niet zonder de gevolgen voor de koers van het aandeel.

De zwakke cijfers van Johnson Matthey wogen uiteraard ook op de koers van Umicore. Toch was uiteindelijk D'Ieteren de sterkste daler binnen de index.

Merkel praatte de koersen van de Spaanse staatsobligaties omhoog met haar verklaring dat een overeenkomst over Griekenland binnen bereik is komen te liggen. Het zou slechts een kwestie van technische details zijn alvorens de deal kan getekend worden.

De Britse grondstoffengroep Johnson Matthey maakte vanmorgen tegenvallende resultaten bekend en dat bleef uiteraard niet zonder de gevolgen voor de koers van het aandeel. De zwakke cijfers van Johnson Matthey wogen uiteraard ook op de koers van Umicore. Toch was uiteindelijk D'Ieteren de sterkste daler binnen de index. Merkel praatte de koersen van de Spaanse staatsobligaties omhoog met haar verklaring dat een overeenkomst over Griekenland binnen bereik is komen te liggen. Het zou slechts een kwestie van technische details zijn alvorens de deal kan getekend worden.