De maatregelen die worden genomen zullen op langere termijn hun vruchten afwerpen. Maar ze kunnen op kortere termijn gepaard gaan met wat (economische) pijn.

Dat maakt de vraag met betrekking tot een investering in China er meer één van wanneer dan of. Op een bepaald moment zal de markt de betere toekomst beginnen te verdisconteren. En dat zou dan het instapmoment moeten worden.

Maar voorlopig reageren de beleggers volgens Gijsels eerder wat paniekerig, wat ook de fors lagere opening van vandaag op Wall Street verklaart. De belangrijkste indices noteren fors lager, waarbij het verlies voor de Dow Jones zelfs oploopt tot ruim 1%.

De maatregelen die worden genomen zullen op langere termijn hun vruchten afwerpen. Maar ze kunnen op kortere termijn gepaard gaan met wat (economische) pijn. Dat maakt de vraag met betrekking tot een investering in China er meer één van wanneer dan of. Op een bepaald moment zal de markt de betere toekomst beginnen te verdisconteren. En dat zou dan het instapmoment moeten worden. Maar voorlopig reageren de beleggers volgens Gijsels eerder wat paniekerig, wat ook de fors lagere opening van vandaag op Wall Street verklaart. De belangrijkste indices noteren fors lager, waarbij het verlies voor de Dow Jones zelfs oploopt tot ruim 1%.