De BEL 20 bleef op zijn beurt in de plus, waardoor de index vrij makkelijk wist stand te houden boven 1750. De index lijkt nu even te stabiliseren in een range tussen 1750 en 1800.

Binnen de index was Dexia een opvallende stijger. Dat is niet zo verwonderlijk, want dit aandeel werd voordien zwaar afgestraft. Ook Ackermans & van Haaren en Befimmo deden het goed.

Cofinimmo gaf een deel van de winst van gisteren weer prijs, zonder dat echt duidelijk is waarom de koers gisteren ging 'lopen'. Ook AB-InBev moest wat terrein prijsgeven.

De BEL 20 bleef op zijn beurt in de plus, waardoor de index vrij makkelijk wist stand te houden boven 1750. De index lijkt nu even te stabiliseren in een range tussen 1750 en 1800. Binnen de index was Dexia een opvallende stijger. Dat is niet zo verwonderlijk, want dit aandeel werd voordien zwaar afgestraft. Ook Ackermans & van Haaren en Befimmo deden het goed. Cofinimmo gaf een deel van de winst van gisteren weer prijs, zonder dat echt duidelijk is waarom de koers gisteren ging 'lopen'. Ook AB-InBev moest wat terrein prijsgeven.