Bij vergelijking van de twee periodes dient rekening gehouden te worden met het uitzonderlijke succes in Frankrijk en Franstalig België van Bienvenue chez les Ch'tis in 2008, en met de timing van de vakantieperiodes (zowel kerstvakantie als paasvakantie) waarbij het eerste kwartaal van 2009 heel wat minder vakantiedagen toonde dan dezelfde periode in 2008. Bovendien was 2008 een schrikkeljaar.

ING merkte op dat de ticketverkopen bij Kinepolis onder de verwachtingen uitkwamen. Het koopadvies voor het aandeel blijft nochtans gehandhaafd.

Zoals KBC Securities had verwacht, was het eerste kwartaal bij Kinepolis zwak. Het koopadvies voor het aandeel blijft niettemin gehandhaafd.

Bij vergelijking van de twee periodes dient rekening gehouden te worden met het uitzonderlijke succes in Frankrijk en Franstalig België van Bienvenue chez les Ch'tis in 2008, en met de timing van de vakantieperiodes (zowel kerstvakantie als paasvakantie) waarbij het eerste kwartaal van 2009 heel wat minder vakantiedagen toonde dan dezelfde periode in 2008. Bovendien was 2008 een schrikkeljaar. ING merkte op dat de ticketverkopen bij Kinepolis onder de verwachtingen uitkwamen. Het koopadvies voor het aandeel blijft nochtans gehandhaafd. Zoals KBC Securities had verwacht, was het eerste kwartaal bij Kinepolis zwak. Het koopadvies voor het aandeel blijft niettemin gehandhaafd.