De overheden, inclusief de centrale banken, willen namelijk kost wat kost voorkomen dat een bail in, gekoppeld met het aanslaan van ons spaargeld getelefoneerd wordt. Alles zal in het diepste geheim gebeuren, zoals dat ook in Cyprus vorig jaar is gebeurd.

Zullen we tegen heug en meug aandeelhouders van de banken worden? Wat dat is namelijk in het geval van de Cypriotische banken ook gebeurd. Duizenden bezitters van een deposito bij Bank of Cyprus werden vorig jaar namelijk onwillige aandeelhouders van deze bank als gevolg van het omzetten van de deposito's in aandelen van de bank.

De overheden, inclusief de centrale banken, willen namelijk kost wat kost voorkomen dat een bail in, gekoppeld met het aanslaan van ons spaargeld getelefoneerd wordt. Alles zal in het diepste geheim gebeuren, zoals dat ook in Cyprus vorig jaar is gebeurd. Zullen we tegen heug en meug aandeelhouders van de banken worden? Wat dat is namelijk in het geval van de Cypriotische banken ook gebeurd. Duizenden bezitters van een deposito bij Bank of Cyprus werden vorig jaar namelijk onwillige aandeelhouders van deze bank als gevolg van het omzetten van de deposito's in aandelen van de bank.