Ook ander landen hebben gelijkaardige waarschuwingen de wereld ingestuurd, onder andere Noorwegen en Nederland hebben dergelijke boodschappen laten horen. De wilde koersbewegingen in de prijs van Bitcoin zijn natuurlijk niet van aard om het vertrouwen in virtuele valuta's te doen toenemen, steeds vaker valt het woord 'zeepbel'.

Volgens Peercoin, één van de concurrenten (als we dit woord mogen gebruiken) van Bitcoin, is het niet uitgesloten dat er eerlang een algemeen verbod op de virtuele munten zal aangekondigd worden. Het is vooralsnog onduidelijk wat er nadien te gebeuren zal staan.

Ook ander landen hebben gelijkaardige waarschuwingen de wereld ingestuurd, onder andere Noorwegen en Nederland hebben dergelijke boodschappen laten horen. De wilde koersbewegingen in de prijs van Bitcoin zijn natuurlijk niet van aard om het vertrouwen in virtuele valuta's te doen toenemen, steeds vaker valt het woord 'zeepbel'. Volgens Peercoin, één van de concurrenten (als we dit woord mogen gebruiken) van Bitcoin, is het niet uitgesloten dat er eerlang een algemeen verbod op de virtuele munten zal aangekondigd worden. Het is vooralsnog onduidelijk wat er nadien te gebeuren zal staan.