Deze trend zal zich waarschijnlijk nog verder doorzetten, met als gevolg dat het steeds moeilijker zal worden om een fatsoenlijke job te vinden. Vooral laaggeschoolden zullen het steeds moeilijker krijgen om nog aan de bak te raken. Dat zal zo zijn gevolgen hebben.

Zullen onze kinderen het minder goed hebben dan wijzelf? Maar liefst 62% van de Amerikanen is van mening dat dit inderdaad het geval zal zijn. Het inkomen van het gemiddeld Amerikaans gezin is nu al vijf jaar op rij gedaald en bevindt zich op het laagste niveau sinds 1989. Deze evolutie zal zich ongetwijfeld ook in Europa en Japan doorzetten.

Deze trend zal zich waarschijnlijk nog verder doorzetten, met als gevolg dat het steeds moeilijker zal worden om een fatsoenlijke job te vinden. Vooral laaggeschoolden zullen het steeds moeilijker krijgen om nog aan de bak te raken. Dat zal zo zijn gevolgen hebben. Zullen onze kinderen het minder goed hebben dan wijzelf? Maar liefst 62% van de Amerikanen is van mening dat dit inderdaad het geval zal zijn. Het inkomen van het gemiddeld Amerikaans gezin is nu al vijf jaar op rij gedaald en bevindt zich op het laagste niveau sinds 1989. Deze evolutie zal zich ongetwijfeld ook in Europa en Japan doorzetten.