De Amerikaanse centrale bank heeft wanhopige pogingen in het werk gesteld om de welvaart van de Amerikanen te beschermen, maar dreigt het tegenovergestelde te bereiken van wat ze eigenlijk wou bereiken. De armoede in de VS begint verontrustende vormen aan te nemen.

Het enige wat de FED heeft bereikt, is dat de beurskoersen op Wall Street door het plafond zijn gevlogen. Maar Tyler Durden van Zero Hedge kon de hand leggen op een rapport waarin een technische analist een terugval van de S&P 500 tot 450 punten in het vooruitzicht stelde.

De Amerikaanse centrale bank heeft wanhopige pogingen in het werk gesteld om de welvaart van de Amerikanen te beschermen, maar dreigt het tegenovergestelde te bereiken van wat ze eigenlijk wou bereiken. De armoede in de VS begint verontrustende vormen aan te nemen. Het enige wat de FED heeft bereikt, is dat de beurskoersen op Wall Street door het plafond zijn gevlogen. Maar Tyler Durden van Zero Hedge kon de hand leggen op een rapport waarin een technische analist een terugval van de S&P 500 tot 450 punten in het vooruitzicht stelde.