India wordt weliswaar met een aantal problemen geconfronteerd, waaronder corruptie en organisatorische problemen, maar wanneer de juiste hervormingen worden doorgevoerd kan India aan hetzelfde tempo gaan groeien als China vijf of tien jaar geleden.

Indonesië en Thailand zijn ook interessant

Mobius gelooft ook nog in China, het negatieve sentiment rond dat land heeft meegebracht dat er opnieuw kanshebbers te vinden zijn. Hij koopt Chinese aandelen via Hong Kong, maar heeft ook veel aandacht voor wat er momenteel in Oost-Europa gebeurd.

Zuid-Oost Azië biedt eveneens kansen voor de beleggers, waarbij Mobius op de eerste plaats aandacht besteedt aan Indonesië. Ook Thailand verdient een plaats in het rijtje met kanshebbers. In Europa is het gebrek aan groei momenteel het grootste probleem.

India wordt weliswaar met een aantal problemen geconfronteerd, waaronder corruptie en organisatorische problemen, maar wanneer de juiste hervormingen worden doorgevoerd kan India aan hetzelfde tempo gaan groeien als China vijf of tien jaar geleden. Indonesië en Thailand zijn ook interessant Mobius gelooft ook nog in China, het negatieve sentiment rond dat land heeft meegebracht dat er opnieuw kanshebbers te vinden zijn. Hij koopt Chinese aandelen via Hong Kong, maar heeft ook veel aandacht voor wat er momenteel in Oost-Europa gebeurd. Zuid-Oost Azië biedt eveneens kansen voor de beleggers, waarbij Mobius op de eerste plaats aandacht besteedt aan Indonesië. Ook Thailand verdient een plaats in het rijtje met kanshebbers. In Europa is het gebrek aan groei momenteel het grootste probleem.