De Brusselse beurs doet het goed, de BEL 20 boekt opnieuw een winst van circa driekwart procent en noteert nu boven het niveau van 2400. KBC maakt opnieuw een goede beurt, maar ook Nyrstar en Umicore kunnen in de opening met hogere koersen uitpakken.

De ECB-actie van gisteren lokt uiteraard nog heel wat reacties uit. Nu we de meningen kennen van zowat alle economen in het universum, is het volgens Ivan Van de Cloot van Itinera afwachten wat het Duits grondwettelijk hof hier allemaal van denkt.

Eigenlijk komt het neer op versoepelde regels voor liquiditeit zonder onderpand. De zuiderse landen krijgen feitelijk hun eigen geldpers terug en Van de Cloot vraagt zich af of dit ooit de bedoeling was.

Kapitaal van GIMB bedraagt nu bijna 227,50 miljoen euro

Naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het kader van het keuzedividend op 3 augustus 2012, maakte Gimv bekend dat het kapitaal van Gimv sinds deze kapitaalverhoging 227.478.071,40 miljoen EUR bedraagt en voortaan wordt vertegenwoordigd door 23.963.786 gewone aandelen.

Home Invest Belgium tekent overeenkomst met AXA Belgium

Home Invest Belgium heeft op 5 juli 2012 een overeenkomst ondertekend met de NV AXA Belgium die betrekking heeft op de inbreng van een kantoorgebouw van +/- 11 793 m² gelegen te Marcel Thirylaan 208 in 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.

De overeenkomst tot inbreng is onderworpen aan verschillende opschortende voorwaarden, waaronder met name de vrijmaking van het gebouw door alle gebruikers en het bekomen van alle vergunningen en toelatingen die noodzakelijk zijn voor de wijziging van de bestemming en het doel van het gebouw en de volledige reconversie ervan naar een residentieel pand. De realisatie van alle opschortende voorwaarden wordt verwacht voor 31 december 2013.

De Brusselse beurs doet het goed, de BEL 20 boekt opnieuw een winst van circa driekwart procent en noteert nu boven het niveau van 2400. KBC maakt opnieuw een goede beurt, maar ook Nyrstar en Umicore kunnen in de opening met hogere koersen uitpakken. De ECB-actie van gisteren lokt uiteraard nog heel wat reacties uit. Nu we de meningen kennen van zowat alle economen in het universum, is het volgens Ivan Van de Cloot van Itinera afwachten wat het Duits grondwettelijk hof hier allemaal van denkt. Eigenlijk komt het neer op versoepelde regels voor liquiditeit zonder onderpand. De zuiderse landen krijgen feitelijk hun eigen geldpers terug en Van de Cloot vraagt zich af of dit ooit de bedoeling was.Kapitaal van GIMB bedraagt nu bijna 227,50 miljoen euro Naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het kader van het keuzedividend op 3 augustus 2012, maakte Gimv bekend dat het kapitaal van Gimv sinds deze kapitaalverhoging 227.478.071,40 miljoen EUR bedraagt en voortaan wordt vertegenwoordigd door 23.963.786 gewone aandelen.Home Invest Belgium tekent overeenkomst met AXA Belgium Home Invest Belgium heeft op 5 juli 2012 een overeenkomst ondertekend met de NV AXA Belgium die betrekking heeft op de inbreng van een kantoorgebouw van +/- 11 793 m² gelegen te Marcel Thirylaan 208 in 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe. De overeenkomst tot inbreng is onderworpen aan verschillende opschortende voorwaarden, waaronder met name de vrijmaking van het gebouw door alle gebruikers en het bekomen van alle vergunningen en toelatingen die noodzakelijk zijn voor de wijziging van de bestemming en het doel van het gebouw en de volledige reconversie ervan naar een residentieel pand. De realisatie van alle opschortende voorwaarden wordt verwacht voor 31 december 2013.