Volgens JPMorgan Chase & Co loont het om op correcties van dergelijke omvang opnieuw in te stappen. Strateeg Ben Laidler berekende dat na zo'n correctie een gemiddelde return van 27% over een periode van 12 maanden kon gerealiseerd worden.

De data die dit bewijzen zijn afkomstig uit een periode van 20 jaar.

Laider is onder andere koper van Petroleo Brasileiro SA, Grupo Mexico SAB, Gafisa SA, PDG Realty SA Empreendimentos & Participacoes, Banco do Brasil SA en Centrais Eletricas Brasileiras SA.

In een scenario van een crash, een daling met meer dan 50%, gelooft Laider niet. Sinds 1987 zijn er op de Zuid-Amerikaanse beurzen vier crashes geweest. Vooral Brazilië is een aantrekkelijke beurs, vooral omdat de bedrijven uit de Bovespa beter dan verwachte kwartaalcijfers hebben bekendgemaakt.

Volgens JPMorgan Chase & Co loont het om op correcties van dergelijke omvang opnieuw in te stappen. Strateeg Ben Laidler berekende dat na zo'n correctie een gemiddelde return van 27% over een periode van 12 maanden kon gerealiseerd worden. De data die dit bewijzen zijn afkomstig uit een periode van 20 jaar. Laider is onder andere koper van Petroleo Brasileiro SA, Grupo Mexico SAB, Gafisa SA, PDG Realty SA Empreendimentos & Participacoes, Banco do Brasil SA en Centrais Eletricas Brasileiras SA. In een scenario van een crash, een daling met meer dan 50%, gelooft Laider niet. Sinds 1987 zijn er op de Zuid-Amerikaanse beurzen vier crashes geweest. Vooral Brazilië is een aantrekkelijke beurs, vooral omdat de bedrijven uit de Bovespa beter dan verwachte kwartaalcijfers hebben bekendgemaakt.