De financiële sector was nog maar eens het zwakke broertje, met onder andere een stevig verlies voor Dexia. Dit bankaandeel zinkt steeds dieper weg in het moeras en is inmiddels een penny stock geworden.

In de afgelopen dagen zijn een paar negatieve rapporten over Dexia gepubliceerd. Eén beurshuis heeft zelfs een koersdoel van amper 1 euro voor het aandeel. De probleemkredieten afkomstig van FSA blijven als een molensteen om de nek van Dexia hangen.

Een andere opvallende daler op de Brusselse beurs was Fortis, dat zijn winst van vorige week deels zag verloren gaan. Ooit een aandeel voor de goede huisvader, is Fortis nu een puur speculatief aandeel geworden.

Nyrstar, NPM en AB-InBev waren drie aandelen die het veel beter deden dan het marktgemiddelde. Anderzijds gaven Ackermans & van Haaren en Umicore opnieuw flink terrein prijs.

De financiële sector was nog maar eens het zwakke broertje, met onder andere een stevig verlies voor Dexia. Dit bankaandeel zinkt steeds dieper weg in het moeras en is inmiddels een penny stock geworden. In de afgelopen dagen zijn een paar negatieve rapporten over Dexia gepubliceerd. Eén beurshuis heeft zelfs een koersdoel van amper 1 euro voor het aandeel. De probleemkredieten afkomstig van FSA blijven als een molensteen om de nek van Dexia hangen. Een andere opvallende daler op de Brusselse beurs was Fortis, dat zijn winst van vorige week deels zag verloren gaan. Ooit een aandeel voor de goede huisvader, is Fortis nu een puur speculatief aandeel geworden. Nyrstar, NPM en AB-InBev waren drie aandelen die het veel beter deden dan het marktgemiddelde. Anderzijds gaven Ackermans & van Haaren en Umicore opnieuw flink terrein prijs.