Zowel de monetaire als de fiscale politiek hebben gefaald, maar voorlopig wil niemand dat echt toegeven. In de afgelopen vier jaar is zowel alles wat mogelijk was fout gelopen.

Wall Street is vandaag lager geopend, zonder dat er van echt grote verliezen sprake is. De belangrijkste indices noteren maximaal een half procent onder het niveau van gisteren.

De olieprijs probeert nog steeds stand te houden boven 80 dollar, waar een belangrijk steunniveau ligt. Goud krijgt weer rake klappen.

Zuid-Amerikaanse beurzen bieden kansen via EdRAM Latin America

Het pas gelanceerde aandelenfonds EdRAM Latin America profiteert van de groei van Latijns-Amerika door blootstelling aan de voornaamste aandelenmarkten - Brazilië, Peru, Colombia, Mexico en Chili - via investeringen in belangrijke investeringsthema's zoals consumptie, infrastructuur en energie.

De fondsstrategie bestaat erin om die ondernemingen te selecteren die de beste groeiverwachtingen bieden en/of die in staat zijn om de toekomstige leiders te worden in hun sector.

Het investeringsteam heeft een diepgaand inzicht in de lokale specificiteiten van de markten. Patricia Urbano, afkomstig uit Brazilië, heeft reeds meer dan 12 jaar ervaring op de Latijns- Amerikaanse markten.

Zij wordt bijgestaan door Martin Fechtner, een fondsbeheerder gespecialiseerd in de opkomende aandelenmarkten, en door een team van 10 fondsbeheerders/analisten.

Zowel de monetaire als de fiscale politiek hebben gefaald, maar voorlopig wil niemand dat echt toegeven. In de afgelopen vier jaar is zowel alles wat mogelijk was fout gelopen. Wall Street is vandaag lager geopend, zonder dat er van echt grote verliezen sprake is. De belangrijkste indices noteren maximaal een half procent onder het niveau van gisteren. De olieprijs probeert nog steeds stand te houden boven 80 dollar, waar een belangrijk steunniveau ligt. Goud krijgt weer rake klappen. Zuid-Amerikaanse beurzen bieden kansen via EdRAM Latin America Het pas gelanceerde aandelenfonds EdRAM Latin America profiteert van de groei van Latijns-Amerika door blootstelling aan de voornaamste aandelenmarkten - Brazilië, Peru, Colombia, Mexico en Chili - via investeringen in belangrijke investeringsthema's zoals consumptie, infrastructuur en energie. De fondsstrategie bestaat erin om die ondernemingen te selecteren die de beste groeiverwachtingen bieden en/of die in staat zijn om de toekomstige leiders te worden in hun sector. Het investeringsteam heeft een diepgaand inzicht in de lokale specificiteiten van de markten. Patricia Urbano, afkomstig uit Brazilië, heeft reeds meer dan 12 jaar ervaring op de Latijns- Amerikaanse markten. Zij wordt bijgestaan door Martin Fechtner, een fondsbeheerder gespecialiseerd in de opkomende aandelenmarkten, en door een team van 10 fondsbeheerders/analisten.