Emanuele Ravano, managing director bij PIMCO en hoofd Global Wealth Management in Europa, voegt toe: "Onze klanten zoeken bescherming tegen inflatie en betere rendementen in de huidige wereld van verschillende snelheden. Een 'multi-asset'-strategie waarbij belegd wordt in een breed scala van reële activa, aangevuld met tail risk hedging en het bepalen van relatieve waarde, is een aantrekkelijke aanvulling op de oplossingen die wij aanbieden voor het beschermen tegen en benutten van inflatiedynamiek onder alle marktomstandigheden."

Het fonds is toegevoegd aan de PIMCO Global Investor Series (GIS) fondsenreeks die voldoet aan de UCITS-wetgeving.

Deze in Dublin geregistreerde fondsenreeks omvat nu 45 subfondsen met $150 miljard (€117miljard, £99 miljard) aan beheerd vermogen per 31 maart 2013.

De fondsen zijn dagelijks verhandelbaar en bieden beleggers toegang tot een breed scala aan beleggingscategorieën, variërend van de meer traditionele wereldwijde en regionale fondsen voor vastrentende waarden, tot bedrijfsobligaties, asset-allocatie en alternatieve oplossingen.

De fondsen zijn beschikbaar in verschillende aandelenklassen en valuta, al naar gelang de vereisten van de klant.

Het PIMCO GIS Inflation Strategy Fund is beschikbaar in aandelenklassen voor institutionele en particuliere beleggers en in verschillende valutavarianten.

Emanuele Ravano, managing director bij PIMCO en hoofd Global Wealth Management in Europa, voegt toe: "Onze klanten zoeken bescherming tegen inflatie en betere rendementen in de huidige wereld van verschillende snelheden. Een 'multi-asset'-strategie waarbij belegd wordt in een breed scala van reële activa, aangevuld met tail risk hedging en het bepalen van relatieve waarde, is een aantrekkelijke aanvulling op de oplossingen die wij aanbieden voor het beschermen tegen en benutten van inflatiedynamiek onder alle marktomstandigheden." Het fonds is toegevoegd aan de PIMCO Global Investor Series (GIS) fondsenreeks die voldoet aan de UCITS-wetgeving. Deze in Dublin geregistreerde fondsenreeks omvat nu 45 subfondsen met $150 miljard (€117miljard, £99 miljard) aan beheerd vermogen per 31 maart 2013. De fondsen zijn dagelijks verhandelbaar en bieden beleggers toegang tot een breed scala aan beleggingscategorieën, variërend van de meer traditionele wereldwijde en regionale fondsen voor vastrentende waarden, tot bedrijfsobligaties, asset-allocatie en alternatieve oplossingen. De fondsen zijn beschikbaar in verschillende aandelenklassen en valuta, al naar gelang de vereisten van de klant. Het PIMCO GIS Inflation Strategy Fund is beschikbaar in aandelenklassen voor institutionele en particuliere beleggers en in verschillende valutavarianten.