Als binnenkort de groei goed en wel een feit is en het scheppen van arbeidsplaatsen weer op gang komt, zullen de Verenigde Staten hun overheidsfinanciën weer op orde moeten brengen.

Meer monetaire en budgettaire orthodoxie zal volgens Carmignac verhinderen dat inflatiedruk ontstaat of toeneemt. In deze context zijn Amerikaanse aandelen aantrekkelijk.

Carmignac gelooft dat de beleggingen in de sectoren energie, technologie en, in minder mate, financiën optimaal gepositioneerd zijn om van de nieuwe economische expansiefase te profiteren.

Als binnenkort de groei goed en wel een feit is en het scheppen van arbeidsplaatsen weer op gang komt, zullen de Verenigde Staten hun overheidsfinanciën weer op orde moeten brengen. Meer monetaire en budgettaire orthodoxie zal volgens Carmignac verhinderen dat inflatiedruk ontstaat of toeneemt. In deze context zijn Amerikaanse aandelen aantrekkelijk. Carmignac gelooft dat de beleggingen in de sectoren energie, technologie en, in minder mate, financiën optimaal gepositioneerd zijn om van de nieuwe economische expansiefase te profiteren.