Hou er rekening mee dat zilver vooral een industrieel metaal is en dus onder de toenemende recessievrees kan lijden. Op de weekgrafiek zien we de huidige stijgende trend van de zilerprijs die eind 2008 aanving (weekgrafiek, logaritmische basis).

De koersval van de voorbije dagen vond steun op de bodem van begin 2011 (26,05 USD). Er ontstaat nu een belangrijke steunlijn vanaf eind 2008: een neerwaartse doorbraak is een verder negatief signaal voor de zilverprijs en kan deze verder neerwaarts sturen naar de zeer belangrijke steun op 20 USD.

Hou er rekening mee dat zilver vooral een industrieel metaal is en dus onder de toenemende recessievrees kan lijden. Op de weekgrafiek zien we de huidige stijgende trend van de zilerprijs die eind 2008 aanving (weekgrafiek, logaritmische basis). De koersval van de voorbije dagen vond steun op de bodem van begin 2011 (26,05 USD). Er ontstaat nu een belangrijke steunlijn vanaf eind 2008: een neerwaartse doorbraak is een verder negatief signaal voor de zilverprijs en kan deze verder neerwaarts sturen naar de zeer belangrijke steun op 20 USD.