Maar die vastgoedmarkt verkeerde al voor het begin van de foreclosure-crisis in een bedenkelijke toestand. Zonder overheidssteun had de VS al geen vastgoedmarkt meer, zo meent Rick Sharga.

Sharga, senior vice president van RealtyTrac, is van mening dat de situatie op de markt kritisch blijft. RealtyTrac maakte gisteren bekend dat het aantal foreclosures in de Verenigde Staten tegenover het tweede kwartaal met 4% is gestegen.

In het beste geval zullen de overschotten op de vastgoedmarkt slechts tegen 2013 weggewerkt zijn, in totaal gaat het om 3,50 miljoen huizen die gedwongen in de verkoop komen. Pas na 2013 kan de vastgoedmarkt zich normaliseren.

Maar die vastgoedmarkt verkeerde al voor het begin van de foreclosure-crisis in een bedenkelijke toestand. Zonder overheidssteun had de VS al geen vastgoedmarkt meer, zo meent Rick Sharga. Sharga, senior vice president van RealtyTrac, is van mening dat de situatie op de markt kritisch blijft. RealtyTrac maakte gisteren bekend dat het aantal foreclosures in de Verenigde Staten tegenover het tweede kwartaal met 4% is gestegen. In het beste geval zullen de overschotten op de vastgoedmarkt slechts tegen 2013 weggewerkt zijn, in totaal gaat het om 3,50 miljoen huizen die gedwongen in de verkoop komen. Pas na 2013 kan de vastgoedmarkt zich normaliseren.