Die trukendoos moet bovendien steeds opnieuw worden aangesproken, want de situatie wordt alsmaar gevaarlijker. De overheden proberen ons te laten geloven dat alles koek en ei is en dat de bedrijfsresultaten een nieuw recordniveau hebben bereikt.

Maar buiten in de wereld waar echte mensen leven en waar de droomwereld ver weg is, zien de zaken er veel minder goed uit. We leven in een zombie-economie die wordt rechtgehouden door de centrale banken. Uit horrorfilms hebben we kunnen leren dat zombies gevaarlijke buren zijn.

Die trukendoos moet bovendien steeds opnieuw worden aangesproken, want de situatie wordt alsmaar gevaarlijker. De overheden proberen ons te laten geloven dat alles koek en ei is en dat de bedrijfsresultaten een nieuw recordniveau hebben bereikt. Maar buiten in de wereld waar echte mensen leven en waar de droomwereld ver weg is, zien de zaken er veel minder goed uit. We leven in een zombie-economie die wordt rechtgehouden door de centrale banken. Uit horrorfilms hebben we kunnen leren dat zombies gevaarlijke buren zijn.