De beursindices strompelen als levende doden van de ene nieuwe piek naar de volgende. Kleintop merkt op dat in de huidige omstandigheden niemand wakker ligt van de economische fundamentals. Het maakt niet uit dat het economisch herstel in de VS aarzelend verloopt of dat China aan het vertragen is.

Dat FED overweegt om te taperen is niet meer dan een fait divers, de vrees voor een opflakkering van de Europese schuldencrisis wordt in dezelfde categorie ondergebracht. De zombiemarkt heeft nog een tijdje te gaan, maar Frankenstein zal zichzelf volgens Kleintop vroeg of laat toch te pletter lopen.

De beursindices strompelen als levende doden van de ene nieuwe piek naar de volgende. Kleintop merkt op dat in de huidige omstandigheden niemand wakker ligt van de economische fundamentals. Het maakt niet uit dat het economisch herstel in de VS aarzelend verloopt of dat China aan het vertragen is. Dat FED overweegt om te taperen is niet meer dan een fait divers, de vrees voor een opflakkering van de Europese schuldencrisis wordt in dezelfde categorie ondergebracht. De zombiemarkt heeft nog een tijdje te gaan, maar Frankenstein zal zichzelf volgens Kleintop vroeg of laat toch te pletter lopen.