Weidmann verklaarde dat er een oplossing moest worden gezocht zonder de Europese Centrale Bank. Eric Wand, fixed-income strategist bij Lloyds Bank Corporate Markets in Londen, antwoordt daarop dat dit vrij snel moet gebeuren.

De financiële markten zijn heel bezorgd over de afloop van het Grieks probleem en alles is beter dan de huidige onzekerheid.

ECB-voorzitter Trichet verklaarde gisteren anderzijds dat de huidige crisis aantoont dat de eurozone behoefte heeft aan strengere economische en budgetaire maatregelen.

Weidmann verklaarde dat er een oplossing moest worden gezocht zonder de Europese Centrale Bank. Eric Wand, fixed-income strategist bij Lloyds Bank Corporate Markets in Londen, antwoordt daarop dat dit vrij snel moet gebeuren. De financiële markten zijn heel bezorgd over de afloop van het Grieks probleem en alles is beter dan de huidige onzekerheid. ECB-voorzitter Trichet verklaarde gisteren anderzijds dat de huidige crisis aantoont dat de eurozone behoefte heeft aan strengere economische en budgetaire maatregelen.