Daarmee werd Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking een kleine domper gezet de feestvreugde die het rapport van de werkloosheidscijfers voor de maand juni had veroorzaakt. Het zou kunnen betekenen dat de Amerikaanse economie aan een iets gematigder tempo is gaan groeien.

Zo slecht waren de Amerikaanse werkloosheidscijfers echter ook weer niet, aldus Juvyns. Ook moet rekening gehouden worden met de nodige volatiliteit in de cijfers, zodat het gevaarlijk is om conclusies te trekken op basis van de cijfers over één enkele maand.

Daarmee werd Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking een kleine domper gezet de feestvreugde die het rapport van de werkloosheidscijfers voor de maand juni had veroorzaakt. Het zou kunnen betekenen dat de Amerikaanse economie aan een iets gematigder tempo is gaan groeien. Zo slecht waren de Amerikaanse werkloosheidscijfers echter ook weer niet, aldus Juvyns. Ook moet rekening gehouden worden met de nodige volatiliteit in de cijfers, zodat het gevaarlijk is om conclusies te trekken op basis van de cijfers over één enkele maand.