De verliezen zijn echter minder groot dan op Wall Street, waar de beleggers werden opgeschrikt door tegenvallende bedrijfsresultaten.

Uiteindelijk sloot de Euro Stoxx 50 bijna 1,25% lager af, terwijl de BEL 20 een verlies van bijna 1% voor lief moest nemen. In het geval van KBC liep het verlies op tot bijna 5%, terwijl ook de industrials terrein moesten prijsgeven. Op de valutamarkten stond de koers van de euro onder druk.

Vandaag was er veel te doen over de uitspraken van de Franse president Hollande, die verklaarde dat de eurozone op het juiste spoor zit om de crisis de baas te kunnen.

Inmiddels vragen heel wat analisten zich af of Hollande niet voor zijn beurt heeft gesproken, want die crisis blijft onderhuids nog altijd verder sudderen.

Emissie obligatie Atenor groot succes

Nadat het verwachte minimumbedrag van 40 miljoen euro zeer snel werd bereikt, werd het bod, dat in de vroege ochtend
werd geopend, opgetrokken tot het maximumbedrag van 60 miljoen euro en met succes vervroegd afgesloten.

De inschrijvingsperiode werd dus vervroegd afgesloten op 18 oktober 2012 om 17u30. De betaal? en leveringsdatum van de
obligaties is bepaald op 26 oktober 2012.

De inschrijvingen die werden geregistreerd voor deze obligatie?uitgifte, overschreden ruimschoots het maximumbedrag van
het bod.

De financiële instellingen zullen de beleggers zo snel mogelijk informeren over het aantal obligaties dat hen
definitief zal worden toegekend.

De obligaties zullen worden toegelaten tot de verhandeling op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels (ISIN?code
BE0002188549).

Deze obligatielening zal worden uitgegeven aan 101,875% en worden terugbetaald aan 100% van de nominale waarde van
de uitgegeven effecten.

Hij zal een interest opleveren van 5,375% bruto per jaar. Het actuarieel rendement op de uitgifteprijs bedraagt 4,943% bruto De obligaties zullen een nominale waarde hebben van 1.000 euro. Ze vervallen op 26 oktober 2017.

De verliezen zijn echter minder groot dan op Wall Street, waar de beleggers werden opgeschrikt door tegenvallende bedrijfsresultaten. Uiteindelijk sloot de Euro Stoxx 50 bijna 1,25% lager af, terwijl de BEL 20 een verlies van bijna 1% voor lief moest nemen. In het geval van KBC liep het verlies op tot bijna 5%, terwijl ook de industrials terrein moesten prijsgeven. Op de valutamarkten stond de koers van de euro onder druk. Vandaag was er veel te doen over de uitspraken van de Franse president Hollande, die verklaarde dat de eurozone op het juiste spoor zit om de crisis de baas te kunnen. Inmiddels vragen heel wat analisten zich af of Hollande niet voor zijn beurt heeft gesproken, want die crisis blijft onderhuids nog altijd verder sudderen. Emissie obligatie Atenor groot succesNadat het verwachte minimumbedrag van 40 miljoen euro zeer snel werd bereikt, werd het bod, dat in de vroege ochtend werd geopend, opgetrokken tot het maximumbedrag van 60 miljoen euro en met succes vervroegd afgesloten. De inschrijvingsperiode werd dus vervroegd afgesloten op 18 oktober 2012 om 17u30. De betaal? en leveringsdatum van de obligaties is bepaald op 26 oktober 2012. De inschrijvingen die werden geregistreerd voor deze obligatie?uitgifte, overschreden ruimschoots het maximumbedrag van het bod. De financiële instellingen zullen de beleggers zo snel mogelijk informeren over het aantal obligaties dat hen definitief zal worden toegekend. De obligaties zullen worden toegelaten tot de verhandeling op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels (ISIN?code BE0002188549). Deze obligatielening zal worden uitgegeven aan 101,875% en worden terugbetaald aan 100% van de nominale waarde van de uitgegeven effecten. Hij zal een interest opleveren van 5,375% bruto per jaar. Het actuarieel rendement op de uitgifteprijs bedraagt 4,943% bruto De obligaties zullen een nominale waarde hebben van 1.000 euro. Ze vervallen op 26 oktober 2017.