Het doet namelijk vermoeden dat de zilverprijs gemanipuleerd kan worden. Daarom werd overgestapt naar een nieuwe manier van prijsvorming, een proces dat inmiddels bekend staat onder de naam London Silver Price (LSP). Met de London Silver Fixing werd korte metten gemaakt.

De website van de London Silver Fixing Company (www.silverfixing.com) werd van het internet gehaald als een duidelijk signaal dat er kort en goed afgerekend wordt met het verleden. De vraag is uiteraard of er veel zal veranderen, het antwoord op die vraag weten we pas binnenkort.

Het doet namelijk vermoeden dat de zilverprijs gemanipuleerd kan worden. Daarom werd overgestapt naar een nieuwe manier van prijsvorming, een proces dat inmiddels bekend staat onder de naam London Silver Price (LSP). Met de London Silver Fixing werd korte metten gemaakt. De website van de London Silver Fixing Company (www.silverfixing.com) werd van het internet gehaald als een duidelijk signaal dat er kort en goed afgerekend wordt met het verleden. De vraag is uiteraard of er veel zal veranderen, het antwoord op die vraag weten we pas binnenkort.