Ook in Europa loopt de periode van de bedrijfsresultaten stilaan ten einde, in de staart van de maand mei komen nog slechts een paar achterblijvers met resultaten. Deze week blijft het dan ook erg rustig, met slechts interessante bedrijven die komen rapporteren.

Voor de Belgische beleggers zijn de cijfers van GIMV natuurlijk relevant, de holding komt donderdag rapport uitbrengen over de gang van zaken in het eerste kwartaal. Diezelfde dag kijken we ook uit naar de cijfers van het Nederlandse SBM Offshore. Daarnaast komen nog een paar kleinere bedrijven met cijfers.

Ook in Europa loopt de periode van de bedrijfsresultaten stilaan ten einde, in de staart van de maand mei komen nog slechts een paar achterblijvers met resultaten. Deze week blijft het dan ook erg rustig, met slechts interessante bedrijven die komen rapporteren. Voor de Belgische beleggers zijn de cijfers van GIMV natuurlijk relevant, de holding komt donderdag rapport uitbrengen over de gang van zaken in het eerste kwartaal. Diezelfde dag kijken we ook uit naar de cijfers van het Nederlandse SBM Offshore. Daarnaast komen nog een paar kleinere bedrijven met cijfers.