Zilver maakte echter een veel minder goede beurt. De daling van de zilverprijs was afgelopen vrijdag zelfs de scherpste sinds mei.

Op weekbasis werd een troy ounce zilver 4,70% goedkoper, zodat de winst uit de dagen voordien zelfs niet kon vastgehouden worden.

De twijfels over het zilver zijn daardoor alleen maar toegenomen, op twee dagen tijd werd een troy ounce zilver zelfs 8,50% goedkoper.

Gisteren was er dan weer een fors herstel, maar de zilverprijs raakt voorlopig niet meer voorbij de kaap van 40 odllar per troy ounce.

Zilver maakte echter een veel minder goede beurt. De daling van de zilverprijs was afgelopen vrijdag zelfs de scherpste sinds mei. Op weekbasis werd een troy ounce zilver 4,70% goedkoper, zodat de winst uit de dagen voordien zelfs niet kon vastgehouden worden. De twijfels over het zilver zijn daardoor alleen maar toegenomen, op twee dagen tijd werd een troy ounce zilver zelfs 8,50% goedkoper. Gisteren was er dan weer een fors herstel, maar de zilverprijs raakt voorlopig niet meer voorbij de kaap van 40 odllar per troy ounce.