De zilverprijs raakt maar niet voorbij de kaap van 20 dollar, elke poging om vaste voet aan de grond te krijgen boven dat niveau blijkt een relatief kort leven te zijn beschoren. De bewegingen in de zilverprijs blijven nochtans, zilver blijft zich volatieler als goud te gedragen.

De prijs voor palladium maakte eveneens een serieus slippertje en daarbij werd verwezen naar het wegvallen van de sociale onrust in het Zuid-Afrikaans mijnengebied. De grote mijnbouwbedrijven hebben een nieuw loonvoorstel gedaan en dat zou het einde van de staking bij de mijnwerkers kunnen betekenen.

De zilverprijs raakt maar niet voorbij de kaap van 20 dollar, elke poging om vaste voet aan de grond te krijgen boven dat niveau blijkt een relatief kort leven te zijn beschoren. De bewegingen in de zilverprijs blijven nochtans, zilver blijft zich volatieler als goud te gedragen. De prijs voor palladium maakte eveneens een serieus slippertje en daarbij werd verwezen naar het wegvallen van de sociale onrust in het Zuid-Afrikaans mijnengebied. De grote mijnbouwbedrijven hebben een nieuw loonvoorstel gedaan en dat zou het einde van de staking bij de mijnwerkers kunnen betekenen.