Tyler Durden van Zerohedge merkt op dat een plotse 'spike' in de vraag naar zilver kan leiden tot een onvoldoende aanbod op de markt. Het gevolg is dat de zilverprijs maar één richting kan inslaan en dat is naar omhoog. De prijsstijging zou zelfs vrij fors kunnen zijn.

Het probleem is uiteraard de timing, die valt onmogelijk te geven. Op een bepaald moment zal de markt vaststellen dat de situatie bij zilver volledig scheefgetrokken is, met een prijsexplosie tot gevolg. Beleggers mogen dan ook zonder enig probleem een deel van hun portefeuille in zilver aanhouden.

Tyler Durden van Zerohedge merkt op dat een plotse 'spike' in de vraag naar zilver kan leiden tot een onvoldoende aanbod op de markt. Het gevolg is dat de zilverprijs maar één richting kan inslaan en dat is naar omhoog. De prijsstijging zou zelfs vrij fors kunnen zijn. Het probleem is uiteraard de timing, die valt onmogelijk te geven. Op een bepaald moment zal de markt vaststellen dat de situatie bij zilver volledig scheefgetrokken is, met een prijsexplosie tot gevolg. Beleggers mogen dan ook zonder enig probleem een deel van hun portefeuille in zilver aanhouden.