Daarbij is er openlijk sprake van prijzen van 5.000 dollar per troy ounce of zelfs meer. Wanneer dat exact zal gebeuren, valt uiteraard moeilijk te voorspellen. Mensen als Schiff beschikken niet over een glazen bol.

Een stijging van de goudprijs betekent ook automatisch dat de zilverprijs mee zal stijgen, de correlatie tussen de goud- en de zilverprijs situeert zich ergens in de buurt van 90 tot 95%. De markt mag zich dus ook aan een parabolische stijging van de zilverprijs verwachten.

Die stijging zou zelfs veel groter zijn dan die in de goudprijs, want ten opzichte van goud is zilver momenteel ondergewaardeerd. De analisten houden de goud/zilver ratio scherp in de gaten, want die zou een indicatie kunnen geven over het potentieel van de zilverprijs.

Daarbij is er openlijk sprake van prijzen van 5.000 dollar per troy ounce of zelfs meer. Wanneer dat exact zal gebeuren, valt uiteraard moeilijk te voorspellen. Mensen als Schiff beschikken niet over een glazen bol. Een stijging van de goudprijs betekent ook automatisch dat de zilverprijs mee zal stijgen, de correlatie tussen de goud- en de zilverprijs situeert zich ergens in de buurt van 90 tot 95%. De markt mag zich dus ook aan een parabolische stijging van de zilverprijs verwachten. Die stijging zou zelfs veel groter zijn dan die in de goudprijs, want ten opzichte van goud is zilver momenteel ondergewaardeerd. De analisten houden de goud/zilver ratio scherp in de gaten, want die zou een indicatie kunnen geven over het potentieel van de zilverprijs.