Het voordeel van zilver is dat het in alle omstandigheden over potentieel bezit. Gaat het economisch goed, dan is er een grote vraag naar zilver voor industriële toepassingen.

Gaat het daarentegen slecht, dan wordt zilver in het spoor van goud gekocht als een vorm van beveiliging. Momenteel zijn vooral de beleggers tuk op zilver. Het niveau van 21 dollar per troy ounce werd vorige week bijna bereikt.

Volgens Turner raakt zilver echter technisch oververkocht, zodat een correctie niet onlogisch zou zijn. Daarna kan de zilverprijs echter nog fors hogere koersen tegemoet zien.

Het voordeel van zilver is dat het in alle omstandigheden over potentieel bezit. Gaat het economisch goed, dan is er een grote vraag naar zilver voor industriële toepassingen. Gaat het daarentegen slecht, dan wordt zilver in het spoor van goud gekocht als een vorm van beveiliging. Momenteel zijn vooral de beleggers tuk op zilver. Het niveau van 21 dollar per troy ounce werd vorige week bijna bereikt. Volgens Turner raakt zilver echter technisch oververkocht, zodat een correctie niet onlogisch zou zijn. Daarna kan de zilverprijs echter nog fors hogere koersen tegemoet zien.