Paul Zimnisky, chief executive officer bij Pure Funds, kan alleen maar bevestigen dat die vraag enorm groot blijft. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het zilver ook een industrieel metaal is, waardoor het kan profiteren van het herstel van de Chinese economie.

De import van zilveren munten in China is in juli al voor de derde maand op rij gestegen. De US Mint heeft de verkopen van zilveren munten dit jaar al tijdelijk eens moeten stopzetten wegens het gebrek aan voorraden. Dit jaar stevenen we op recordverkopen af.

Paul Zimnisky, chief executive officer bij Pure Funds, kan alleen maar bevestigen dat die vraag enorm groot blijft. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het zilver ook een industrieel metaal is, waardoor het kan profiteren van het herstel van de Chinese economie. De import van zilveren munten in China is in juli al voor de derde maand op rij gestegen. De US Mint heeft de verkopen van zilveren munten dit jaar al tijdelijk eens moeten stopzetten wegens het gebrek aan voorraden. Dit jaar stevenen we op recordverkopen af.