De bekende Amerikaanse politicus Ron Paul stelde zich echter een vraag die tot dusver niemand had gesteld. Zijn zwarte zwanen de gewoonste zaak van de wereld? Het antwoord van Paul volgde meteen: waarschijnlijk wel, gezien de monetaire politiek zoals die door de centrale banken werd gevoerd.

Met de FED op kop hebben de centrale banken het evenwicht op de financiële markten verstoord, met als logische consequentie dat zwarte zwanen vrijwel onvermijdelijk zijn geworden. Het is dus geen kwestie van 'of' maar 'wanneer' een Black Swan zal opduiken.

De bekende Amerikaanse politicus Ron Paul stelde zich echter een vraag die tot dusver niemand had gesteld. Zijn zwarte zwanen de gewoonste zaak van de wereld? Het antwoord van Paul volgde meteen: waarschijnlijk wel, gezien de monetaire politiek zoals die door de centrale banken werd gevoerd. Met de FED op kop hebben de centrale banken het evenwicht op de financiële markten verstoord, met als logische consequentie dat zwarte zwanen vrijwel onvermijdelijk zijn geworden. Het is dus geen kwestie van 'of' maar 'wanneer' een Black Swan zal opduiken.