Inmiddels is duidelijk dat die schulden nooit afgebouwd zullen raken op basis van alleen maar economische groei. Er zal iets moeten gebeuren om tabula rasa te maken met de bestaande situatie en dat 'iets' kan alleen maar het aanslaan van onze spaarcenten zijn.

Zijn we dan alleen maar goed om te betalen? Wie hard heeft gewerkt om iets opzij te beleggen voor de oude dag, heeft zich al blauw betaald aan belastingen. Als we Christine Lagarde van het IMF mogen geloven mag die iemand nu ook nog eens opdraaien voor het oplossen van het wereldwijde schuldenprobleem.

Inmiddels is duidelijk dat die schulden nooit afgebouwd zullen raken op basis van alleen maar economische groei. Er zal iets moeten gebeuren om tabula rasa te maken met de bestaande situatie en dat 'iets' kan alleen maar het aanslaan van onze spaarcenten zijn. Zijn we dan alleen maar goed om te betalen? Wie hard heeft gewerkt om iets opzij te beleggen voor de oude dag, heeft zich al blauw betaald aan belastingen. Als we Christine Lagarde van het IMF mogen geloven mag die iemand nu ook nog eens opdraaien voor het oplossen van het wereldwijde schuldenprobleem.