Inderdaad is recent aan het licht gekomen dat de beurs van Wall Street wordt gemanipuleerd door de high frequency traders, maar misschien hebben die de mosterd wel bij de Amerikaanse politici en/of de centrale bank gehaald. Beiden kunnen namelijk ook een aardig stukje overweg met het manipuleren van de werkelijkheid.

Maar volgens sommige economen zal binnenkort blijken dat de keizer geen kleren aan zijn lijf heeft en dat de Amerikaanse autoriteiten ons een beeld van hun land hebben voorgeschoteld dat niet bestaat en dus zo uit een filmscenario zou kunnen ontsnapt zijn.

Inderdaad is recent aan het licht gekomen dat de beurs van Wall Street wordt gemanipuleerd door de high frequency traders, maar misschien hebben die de mosterd wel bij de Amerikaanse politici en/of de centrale bank gehaald. Beiden kunnen namelijk ook een aardig stukje overweg met het manipuleren van de werkelijkheid. Maar volgens sommige economen zal binnenkort blijken dat de keizer geen kleren aan zijn lijf heeft en dat de Amerikaanse autoriteiten ons een beeld van hun land hebben voorgeschoteld dat niet bestaat en dus zo uit een filmscenario zou kunnen ontsnapt zijn.