Hij vergelijkt ze met piraten die op een meedogenloze manier onze maatschappij leegzuigen. Vakbonden vormen volgens Armstrong een heuse plaag, er is weinig dat ze tot dusver nog niet hebben vernietigd. Ze gaan wilder te werken dan de piraten die destijds de zeven wereldzeeën afschuimden.

Armstrong spreekt van gifpillen die de westerse wereld zullen vernietigen. De voornaamste doelstelling van de vakbonden is het verhogen van de belastingen en dat is iets waar we uiteindelijk met z'n allen ten onder aan zullen gaan. Wanneer de wereld dit zal beseffen, zal het helaas te laat zijn.

Hij vergelijkt ze met piraten die op een meedogenloze manier onze maatschappij leegzuigen. Vakbonden vormen volgens Armstrong een heuse plaag, er is weinig dat ze tot dusver nog niet hebben vernietigd. Ze gaan wilder te werken dan de piraten die destijds de zeven wereldzeeën afschuimden. Armstrong spreekt van gifpillen die de westerse wereld zullen vernietigen. De voornaamste doelstelling van de vakbonden is het verhogen van de belastingen en dat is iets waar we uiteindelijk met z'n allen ten onder aan zullen gaan. Wanneer de wereld dit zal beseffen, zal het helaas te laat zijn.