Zijn de dagen van de bull markt geteld?, is één van die vragen. Volgens Art Cashin van UBS kunnen de komende dagen cruciaal worden voor de toekomst van de bull market. Van het uiteenspatten van de zeepbel is nog geen sprake, maar die begint wel serieuze barsten te voorkomen.

In het geval van de S&P 500 ligt er een stevige steunzone rond 1848-1851 punten. Wanneer die wordt doorbroken, zou het inderdaad wel eens over en uit kunnen zijn met de bull markt op Wall Street. Cashin roept daarom op om deze week extra voorzichtig te zijn wat nieuwe aankopen van aandelen betreft.

Zijn de dagen van de bull markt geteld?, is één van die vragen. Volgens Art Cashin van UBS kunnen de komende dagen cruciaal worden voor de toekomst van de bull market. Van het uiteenspatten van de zeepbel is nog geen sprake, maar die begint wel serieuze barsten te voorkomen. In het geval van de S&P 500 ligt er een stevige steunzone rond 1848-1851 punten. Wanneer die wordt doorbroken, zou het inderdaad wel eens over en uit kunnen zijn met de bull markt op Wall Street. Cashin roept daarom op om deze week extra voorzichtig te zijn wat nieuwe aankopen van aandelen betreft.