Kan de wereld het redden zonder sterke Chinese groei? Of betekent het einde van de quantitative easing automatisch het begin van een nieuwe recessie? Komt er een nieuwe oorlog in het Midden Oosten? Zorgen genoeg (zowaar een wall of worry).

Wat er ook van zij: sinds 30/6 staat de teller voor de MSCI World op +4.7% (in EUR) en voor Aphilion Q² op +5.7%. Daarmee is 2013 goed op weg om, net zoals 2012, een absoluut en relatief top jaar te worden...

Voor de wereldindex zal het wel nog een tijdje duren voor de niveaus van voor de crisis bereikt worden maar onvermijdelijk begint nu de vraag al te rijzen: hoe hoog kunnen we nog gaan? Zijn de aandelenmarkten niet te duur aan het worden?

Kan de wereld het redden zonder sterke Chinese groei? Of betekent het einde van de quantitative easing automatisch het begin van een nieuwe recessie? Komt er een nieuwe oorlog in het Midden Oosten? Zorgen genoeg (zowaar een wall of worry). Wat er ook van zij: sinds 30/6 staat de teller voor de MSCI World op +4.7% (in EUR) en voor Aphilion Q² op +5.7%. Daarmee is 2013 goed op weg om, net zoals 2012, een absoluut en relatief top jaar te worden... Voor de wereldindex zal het wel nog een tijdje duren voor de niveaus van voor de crisis bereikt worden maar onvermijdelijk begint nu de vraag al te rijzen: hoe hoog kunnen we nog gaan? Zijn de aandelenmarkten niet te duur aan het worden?