Dat was echter buiten de waard gerekend, want vanaf de volle zomer kreeg we weer een opstoot in de goudprijs. In een mum van tijd werd een troy ounce 16% duurder. Vervolgens belandde de Syrische crisis in een stroomversnelling wat nieuw voedsel gaf aan de stijging van de goudprijs.

Inmiddels bevinden we ons opnieuw in een bull markt, want vanaf het dieptepunt is de goudprijs nu met meer dan 20% gestegen. Technisch is het plaatje voor het goud bijzonder onduidelijk geworden, een nieuwe richting voor de goudprijs valt onmogelijk te voorspellen.

Dat was echter buiten de waard gerekend, want vanaf de volle zomer kreeg we weer een opstoot in de goudprijs. In een mum van tijd werd een troy ounce 16% duurder. Vervolgens belandde de Syrische crisis in een stroomversnelling wat nieuw voedsel gaf aan de stijging van de goudprijs. Inmiddels bevinden we ons opnieuw in een bull markt, want vanaf het dieptepunt is de goudprijs nu met meer dan 20% gestegen. Technisch is het plaatje voor het goud bijzonder onduidelijk geworden, een nieuwe richting voor de goudprijs valt onmogelijk te voorspellen.