Frankrijk is er niet in geslaagd om zijn eigen problemen te herkennen en dat breekt het land nu zuur op. Frankrijk, een land dat ooit door onze eerste minister Elio di Rupo als model werd bestempeld, heeft economisch nog een lange lijdensweg voor de boeg.

De noodzakelijke hervormingen zijn op de lange baan geschoven en de recent voorgestelde hervormingen volstaan in de verste verte niet. Zelfs in vergelijking met landen als Portugal, Spanje en Ierland heeft Frankrijk nog de langste weg af te leggen wat hervormingen betreft.

Frankrijk is er niet in geslaagd om zijn eigen problemen te herkennen en dat breekt het land nu zuur op. Frankrijk, een land dat ooit door onze eerste minister Elio di Rupo als model werd bestempeld, heeft economisch nog een lange lijdensweg voor de boeg. De noodzakelijke hervormingen zijn op de lange baan geschoven en de recent voorgestelde hervormingen volstaan in de verste verte niet. Zelfs in vergelijking met landen als Portugal, Spanje en Ierland heeft Frankrijk nog de langste weg af te leggen wat hervormingen betreft.