"Veel van onze klanten blijven voorzichtig in het beheer van hun voorraden, wat zich weerspiegelt in onze omzet voor het kwartaal. De zichtbaarheid op de volgende kwartalen blijft beperkt."

"Het herstructureringsproces waarbij we de kostenbasis van ons bedrijf aanpassen aan de nieuwe economische realiteit is lopende. We hebben aanpassingen aan onze kredietlijnen met succes genegotieerd tot 12,5 miljoen euro wat ons bedrijf de nodige financiële flexibiliteit geeft."

Callewaert voegt daar nog aan toe: "Option heeft in het verleden nog moeilijke tijden meegemaakt, én doorstaan. Onder meer door ons business model aan te passen aan nieuwe marktsituaties. De afgelopen kwartalen hebben we reeds een aantal cruciale beslissingen genomen om deze moeilijke tijden het hoofd te bieden. En dat zullen we in de komende maanden blijven doen."

"Veel van onze klanten blijven voorzichtig in het beheer van hun voorraden, wat zich weerspiegelt in onze omzet voor het kwartaal. De zichtbaarheid op de volgende kwartalen blijft beperkt.""Het herstructureringsproces waarbij we de kostenbasis van ons bedrijf aanpassen aan de nieuwe economische realiteit is lopende. We hebben aanpassingen aan onze kredietlijnen met succes genegotieerd tot 12,5 miljoen euro wat ons bedrijf de nodige financiële flexibiliteit geeft."Callewaert voegt daar nog aan toe: "Option heeft in het verleden nog moeilijke tijden meegemaakt, én doorstaan. Onder meer door ons business model aan te passen aan nieuwe marktsituaties. De afgelopen kwartalen hebben we reeds een aantal cruciale beslissingen genomen om deze moeilijke tijden het hoofd te bieden. En dat zullen we in de komende maanden blijven doen."