Dat zal hen zwaar aangerekend worden door de kiezers. Want op een bepaald moment zal de overheid een aantal diensten niet tijdelijk maar wel definitief moeten sluiten. Dat zal ongetwijfeld de koers van de dollar nog meer onder druk zetten, met eventueel een instorting tot gevolg.

De aflossing van de schulden door de Amerikaanse overheid zal gebeuren op waardeloos geld. China lijkt deze boodschap te hebben begrepen. Zetten de Chinezen eindelijk het licht op groen voor het goud? De oproep om te de-Amerikaniseren kan in ieder geval als een pleidooi tegen de dollar en pro goud opgevast worden.

Dat zal hen zwaar aangerekend worden door de kiezers. Want op een bepaald moment zal de overheid een aantal diensten niet tijdelijk maar wel definitief moeten sluiten. Dat zal ongetwijfeld de koers van de dollar nog meer onder druk zetten, met eventueel een instorting tot gevolg. De aflossing van de schulden door de Amerikaanse overheid zal gebeuren op waardeloos geld. China lijkt deze boodschap te hebben begrepen. Zetten de Chinezen eindelijk het licht op groen voor het goud? De oproep om te de-Amerikaniseren kan in ieder geval als een pleidooi tegen de dollar en pro goud opgevast worden.