De klanten blijven deze nieuwe producten en concepten goed onthalen, wat voor de onderneming een bevestiging van haar strategische keuze inhoudt.

Het volle effect van deze aanpak wordt pas in 2014 verwacht, aangezien de verkoopcycli voor dit type oplossingen langer zijn.

Toch zouden de resultaten van het tweede semester van 2013 al merkbaar beter moeten zijn dan die van het eerste semester.

People ID kent een gunstig jaar wat de ondertekening van nieuwe contracten betreft: het rijbewijs in België, het Belgische en Gambiaanse paspoort en het biometrisch visum in West-Afrika.

Er moeten vele middelen voor ingezet worden, terwijl de bijbehorende inkomsten pas in de tweede helft van 2014 op kruissnelheid zullen komen.

De activiteit business development blijft ook goed op peil, ook al heeft Zetes tijdens het tweede semester van 2013 geen kortetermijncontract gesloten, waardoor de divisie haar prestaties van het tweede semester van 2012 niet zal kunnen evenaren.

De klanten blijven deze nieuwe producten en concepten goed onthalen, wat voor de onderneming een bevestiging van haar strategische keuze inhoudt. Het volle effect van deze aanpak wordt pas in 2014 verwacht, aangezien de verkoopcycli voor dit type oplossingen langer zijn. Toch zouden de resultaten van het tweede semester van 2013 al merkbaar beter moeten zijn dan die van het eerste semester. People ID kent een gunstig jaar wat de ondertekening van nieuwe contracten betreft: het rijbewijs in België, het Belgische en Gambiaanse paspoort en het biometrisch visum in West-Afrika. Er moeten vele middelen voor ingezet worden, terwijl de bijbehorende inkomsten pas in de tweede helft van 2014 op kruissnelheid zullen komen. De activiteit business development blijft ook goed op peil, ook al heeft Zetes tijdens het tweede semester van 2013 geen kortetermijncontract gesloten, waardoor de divisie haar prestaties van het tweede semester van 2012 niet zal kunnen evenaren.