De afdeling produceert elke dag 2 miljoen broden. Wanneer de oplossing volledig geïnstalleerd zal zijn na een succesvolle pilootfase, zal ze Premiers SAP warehouse management solution verrijken met de integratie van meer dan 500 barcode scanners waarmee de bewegingen van de goederen doorheen Hovis' productie en distributiecentra zullen worden getraceerd.

De integratie van de mobiele terminals met Premiers SAP systeem gebeurt met behulp van Zetes' SAP toolkit, MiNetConnect. MiNetConnect is een 'rapid application development solution' die een rechtstreekse verbinding maakt tussen SAP en mobiele of vaste scanners.

Gegevens worden zo verzameld en gevalideerd, transacties worden sneller en correcter in real-time verwerkt, en de systeembetrouwbaarheid is groter.

De afdeling produceert elke dag 2 miljoen broden. Wanneer de oplossing volledig geïnstalleerd zal zijn na een succesvolle pilootfase, zal ze Premiers SAP warehouse management solution verrijken met de integratie van meer dan 500 barcode scanners waarmee de bewegingen van de goederen doorheen Hovis' productie en distributiecentra zullen worden getraceerd.De integratie van de mobiele terminals met Premiers SAP systeem gebeurt met behulp van Zetes' SAP toolkit, MiNetConnect. MiNetConnect is een 'rapid application development solution' die een rechtstreekse verbinding maakt tussen SAP en mobiele of vaste scanners. Gegevens worden zo verzameld en gevalideerd, transacties worden sneller en correcter in real-time verwerkt, en de systeembetrouwbaarheid is groter.