Dankzij de prestaties van het eerste trimester, mogen we voor het eerste semester een aanzienlijke groei verwachten ten opzichte van dezelfde periode in 2012.

In de People ID divisie dragen de Belgische en Portugese identiteitskaarten en het Ivoriaanse paspoort bij tot het resultaat, terwijl de personalisering van de Israëlische identiteitskaarten volgens de verwachtingen binnenkort aanvangt.

De activiteit van de divisie is toegespitst op de lancering van nieuwe contracten die inkomsten zullen genereren vanaf het tweede semester en vooral vanaf 2014. Ook business development blijft sterke prestaties neerzetten.

Kortom, hoewel er in Europa nog steeds economische onzekerheid heerst, is 2013 voor de Goods ID divisie van start gegaan met gunstigere voortekenen dan 2012.

De langetermijncontracten bij People ID, de recurrente business en de strategische positionering van Zetes in Goods ID brengen de Groep stabiliteit bij.

De EBITDA van het eerste semester 2013 zal voor Goods ID aanzienlijk beter zijn dan in dezelfde periode in 2012.

Bij People ID zal de impact van de nieuwe contracten op de inkomsten en de EBITDA voor de Groep pas merkbaar zijn vanaf het tweede semester. Zetes verwacht voor de Groep een betere EBITDA ten opzichte van het eerste semester 2012.

Dankzij de prestaties van het eerste trimester, mogen we voor het eerste semester een aanzienlijke groei verwachten ten opzichte van dezelfde periode in 2012. In de People ID divisie dragen de Belgische en Portugese identiteitskaarten en het Ivoriaanse paspoort bij tot het resultaat, terwijl de personalisering van de Israëlische identiteitskaarten volgens de verwachtingen binnenkort aanvangt. De activiteit van de divisie is toegespitst op de lancering van nieuwe contracten die inkomsten zullen genereren vanaf het tweede semester en vooral vanaf 2014. Ook business development blijft sterke prestaties neerzetten. Kortom, hoewel er in Europa nog steeds economische onzekerheid heerst, is 2013 voor de Goods ID divisie van start gegaan met gunstigere voortekenen dan 2012. De langetermijncontracten bij People ID, de recurrente business en de strategische positionering van Zetes in Goods ID brengen de Groep stabiliteit bij. De EBITDA van het eerste semester 2013 zal voor Goods ID aanzienlijk beter zijn dan in dezelfde periode in 2012. Bij People ID zal de impact van de nieuwe contracten op de inkomsten en de EBITDA voor de Groep pas merkbaar zijn vanaf het tweede semester. Zetes verwacht voor de Groep een betere EBITDA ten opzichte van het eerste semester 2012.