Zowel apparatuur als besturingssoftware evolueren en elke verandering betekent een nieuwe uitdaging voor IT-afdelingen en -management.

Tot voor kort waren voortdurende investeringen in een tijdrovende en kostbare doorontwikkeling, implementatie en IT-infrastructuur noodzakelijke voorwaarden om de compatibiliteit en de levensduur van een mobiel systeem te kunnen garanderen.

Met de lancering van het MCL Mobility Platform™, een uniek MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) specifiek voor de uitvoering van processen in de supply chain, kan Zetes haar klanten nu alle voordelen van mobiliteit bieden, zonder deze complexiteit.

Zowel apparatuur als besturingssoftware evolueren en elke verandering betekent een nieuwe uitdaging voor IT-afdelingen en -management. Tot voor kort waren voortdurende investeringen in een tijdrovende en kostbare doorontwikkeling, implementatie en IT-infrastructuur noodzakelijke voorwaarden om de compatibiliteit en de levensduur van een mobiel systeem te kunnen garanderen. Met de lancering van het MCL Mobility Platform™, een uniek MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) specifiek voor de uitvoering van processen in de supply chain, kan Zetes haar klanten nu alle voordelen van mobiliteit bieden, zonder deze complexiteit.