Na het succesvolle implementatieproject in verscheidene verdeelcentra in 6 landen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan zal Zetes de oplossing nu installeren in Azië.

DIA, een filiaal van de Groep Carrefour, is een harddiscount-keten die zijn klanten de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding probeer te bieden voor populaire verbruiksgoederen.

De kleinhandelketen telt meer dan 50.000 medewerkers en is actief in Spanje, Griekenland, Turkije, Argentinië, Brazilië en China als DIA, in Portugal als Minipreço en in Frankrijk als Ed en DIA.

In elk van deze landen heeft DIA verdeelcentra (in totaal 44 magazijnen) waar orders worden voorbereid en de dispatching gebeurt naar meer dan 6.200 winkels.

Na het succesvolle implementatieproject in verscheidene verdeelcentra in 6 landen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan zal Zetes de oplossing nu installeren in Azië. DIA, een filiaal van de Groep Carrefour, is een harddiscount-keten die zijn klanten de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding probeer te bieden voor populaire verbruiksgoederen. De kleinhandelketen telt meer dan 50.000 medewerkers en is actief in Spanje, Griekenland, Turkije, Argentinië, Brazilië en China als DIA, in Portugal als Minipreço en in Frankrijk als Ed en DIA. In elk van deze landen heeft DIA verdeelcentra (in totaal 44 magazijnen) waar orders worden voorbereid en de dispatching gebeurt naar meer dan 6.200 winkels.