De totale omzet daalde met 5,7% ten opzichte van 2008, maar de stijging van de brutomarge ten opzichte van de omzet zet zich verder, van 43,6% in 2008 tot 45,7% in 2009.

Deze stijging compenseert in belangrijke mate de daling van de omzet, wat de totale daling van de brutomarge beperkt tot 1,2%.

Deze opvallende prestatie is het gevolg van drie factoren :

- De inzet van oplossingen met een hoge toegevoegde waarde (Goods ID)

- Een behoorlijk niveau van activiteiten in onderhoud en support (Goods ID)

- Het stijgend belang van de People ID activiteiten in de totale omzet van de Groep

De daling van de omzet weegt dus niet al te zwaar door op de rendabiliteitsparameters. De Courante EBITDA bedraagt 13,6 miljoen euro, een daling met 10,6% ten opzichte van 2008 en de EBIT bedraagt 7,4 miljoen euro, een daling met 13,3%.

Het nettoresultaat van de Groep bedraagt 5,1 miljoen euro, of een beperkte daling met 0,9 miljoen euro ten opzichte van 2008.

Hoewel de macro-economische situatie nog niet genormaliseerd is, beginnen veel ondernemingen opnieuw investeringen te overwegen.

Er duiken steeds meer grotere projecten op; ze hebben vaak betrekking op een verbeterde productiviteit van de supply chain en op het respecteren van nieuwe reglementaire restricties in de voedingsindustrie en bovenal de farmaceutische industrie.

Tot slot verwacht de onderneming in 2010 een verbetering van de resultaten ten opzichte van 2009.

De totale omzet daalde met 5,7% ten opzichte van 2008, maar de stijging van de brutomarge ten opzichte van de omzet zet zich verder, van 43,6% in 2008 tot 45,7% in 2009. Deze stijging compenseert in belangrijke mate de daling van de omzet, wat de totale daling van de brutomarge beperkt tot 1,2%. Deze opvallende prestatie is het gevolg van drie factoren : - De inzet van oplossingen met een hoge toegevoegde waarde (Goods ID) - Een behoorlijk niveau van activiteiten in onderhoud en support (Goods ID) - Het stijgend belang van de People ID activiteiten in de totale omzet van de Groep De daling van de omzet weegt dus niet al te zwaar door op de rendabiliteitsparameters. De Courante EBITDA bedraagt 13,6 miljoen euro, een daling met 10,6% ten opzichte van 2008 en de EBIT bedraagt 7,4 miljoen euro, een daling met 13,3%. Het nettoresultaat van de Groep bedraagt 5,1 miljoen euro, of een beperkte daling met 0,9 miljoen euro ten opzichte van 2008. Hoewel de macro-economische situatie nog niet genormaliseerd is, beginnen veel ondernemingen opnieuw investeringen te overwegen. Er duiken steeds meer grotere projecten op; ze hebben vaak betrekking op een verbeterde productiviteit van de supply chain en op het respecteren van nieuwe reglementaire restricties in de voedingsindustrie en bovenal de farmaceutische industrie. Tot slot verwacht de onderneming in 2010 een verbetering van de resultaten ten opzichte van 2009.